Agenda van najaars ALV en stukken geplaats ledengedeelte

In de bibliotheek is bij de vergaderstukken de bijgewerkte agenda geplaatst van de najaars ALV 2022. Dit gedeelte van de website is alleen beschikbaar voor leden(na inloggen)
Daarbij zijn tevens de voorgestelde wijzigen van het VFR gepubliceerd.

De ALV wordt gehouden op 8 oktober bij het AKC in Apeldoorn.
U bent van harte welkom en voor de lunch wordt gezorgt.

Namens het bestuur:

Jan van Zetten, 18 september 2022
Voorzitter Vereniging de Berner Sennenhond

Bestuursleden gezocht

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen in ons clubblad treed ik bij de volgende ALV, 8 oktober, af als voorzitter. Ik zal nog wel actief blijven binnen de vereniging maar niet binnen het bestuur.

Daarnaast heeft op de laatste bestuursvergadering Manon Schrijver, ons secretariaat, aangegeven dat ze met pijn in haar hart moet stoppen met de werkzaamheden voor de VBSH.

Vanwege de vertrekkende bestuursleden zijn we dus urgent op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zouden graag iemand vinden die zich verbonden moet voelt met de Berner Sennenhond en het bestuur wil versterken.

Een bestuurslid is een persoon die vergaderingen bijwoont en communicatief vaardig is. Hij/zij houdt contact of neemt plaats in één van de commissies en vertegenwoordigt hier het bestuur. Het bestuurslid vormt samen met de overige bestuursleden het bestuur van de VBSH.  Het bestuur vergadert 1 maal in de maand. Verdere tijdsbesteding is naar eigen inzicht te vullen.

Als u de ambitie heeft om een nieuw bestuurslid te worden of als u nadere informatie wenst, dan kunt u zich bij mij melden of bij 1 van onze andere bestuursleden.

Ik ben te bereiken via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer: 0341-561477.

Met vriendelijk groeten, Jan van Zetten, voorzitter

Bernerdag op zaterdag 24 september 2022 te Apeldoorn

Via onderstaande link kunt u uw jonge hond of veteraan inschrijven voor de Bernerdag.
OnlineDogShows
 
De Bernerdag is voor jonge honden vanaf 3 maanden tot 2 jaar en veteranen vanaf 8 jaar.
Heeft u een stamboomloze Berner in deze leeftijdsklasse dan kunt u zich opgeven via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor de Bernerdag zijn de volgende keurmeesters ( onder voorbehoud) uitgenodigd
  • Voor de Reuen : de heer Guido Puts ( NL)
  • Voor de Teven : mevr. Ilona Onstenk- Schenk (NL)
Er zullen deze dag ook wat activiteiten zijn, welke deze zijn zult u t.z.t. horen.
We zullen u later meer informeren.