Penningmeester legt zijn werkzaamheden neer

Geachte leden,


Via deze weg wil ik de heer Cid Kuijl bedanken voor zijn jarenlange inzet
als penningmeester van onze vereniging. 


Bij de ALV van 2019 had hij al aangekondigd dat hij het penningmeesterschap
nog graag één jaar zou vervullen en dat hij andere ambities had binnen het
bestuur.

Helaas zijn wij als bestuur er niet met elkaar uitgekomen en heeft hij ervoor
gekozen om per direct zijn functie te beëindigen. 

Cid enorm bedankt voor je ongekende enthousiasme en voor alles wat je voor onze
vereniging hebt gedaan. Dat is echt veel! We hebben nog geen opvolger kunnen
vinden. Daarvoor is de tijd te kort. Komende tijd moeten we daar werk van
maken en zal er een oproep volgen voor penningmeester.

Met groot respect en veel dank voor alles wat je, zichtbaar en minder
zichtbaar, voor onze vereniging hebt gedaan!

Rene Verkade
Voorzitter VBSH

Belangrijke oproep tot ondersteuning

De VBSH is bezig met verandering binnen het bestuur.

Dit jaar zijn er 4 nieuwe bestuurders gekozen op de ALV van 4 mei 2019 namelijk 1 nieuwe secretaris en 3 algemene bestuursleden. De functie penningmeester en voorzitter zijn vacant en deze kunnen gekozen worden tijdens de ALV van november 2019. Deze vacatures kunnen aangewezen worden door de leden voor de ALV de functie penningmeester is direct beschikbaar, de functie voorzitter vanaf half november 2019 Zit de Berner in uw hart en voelt u dermate betrokken dat u ook bereid bent met elkaar de lijnen uit te zetten waar we de komende jaren als vereniging naar toe willen? Dan stellen we uw inbreng zeer op prijs en zouden u graag op de ledenvergadering verwelkomen.

Hebt u daarnaast nog wat extra tijd beschikbaar? En bent u communicatief vaardig, motiverend en verbindend, en wilt u uw vaardigheden ook beschikbaar stellen voor onze vereniging? Graag horen we dan van u! Misschien kunt u meehelpen onze vereniging te besturen of bij andere leuke activiteiten behulpzaam zijn. Alle input is welkom, met z’n allen kunnen we ervoor gaan!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met iemand van het bestuur of de evenementen voor meer info en om te zien of het ook wat voor u is!

KKMATCH VERPLAATST

Beste bernerliefhebbers,

In verband met de extreme warmte hebben wij, als bestuur van de VBSH, in het belang van onze honden, besloten om de KK-match niet door te laten gaan op zondag 30 juni 2019 maar te verplaatsen naar zaterdag 14 september 2019. U zult daar, zo spoedig mogelijk, uitgebreid over geïnformeerd worden op onze website www.bernersennen.nl en/of op onze FB-paginahttps://www.facebook.com/bernersennenhond/ 
Als u uw hond(en) had ingeschreven voor de 30e juni zullen wij ervoor zorg dragen dat u uw inschrijfgeld terug krijgt. Het spijt ons dat we het niet door kunnen laten gaan maar het welzijn van onze honden gaat boven alles.
Hopende op uw begrip,

Met warme Bernergroet,
Rene Verkade,
Voorzitter VBSH

P.S. De raskeuring zou eigenlijk gehouden worden op zaterdag 14 – en zondag 15 september, deze zal nu gehouden worden op zaterdag 28- en zondag 29 september. Een enorm woord van dank aan de AKC te Apeldoorn voor hun flexibiliteit .

  • 1
  • 2