Dag lieve Jannie

Wederom een enorme schok en stilte 😪......... ons bereikte het trieste bericht dat Jannie Kluijtmans is overleden😪. Wederom veel verdriet en een gemis in de Bernerwereld. Ze was net vorige week 70 jaar geworden. Jannie was actief in de vereniging , ze maakte de certificaten voor de pupkopers, ze was nestinventarisator en op ieder evenement van de VBSH was ze te vinden als medewerker of als bezoeker. Jannie was ziek en lag sinds maandag weer in het ziekenhuis, helaas is een hartinfarct haar fataal geworden. We wensen Ad, familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van Jannie. Lieve Darci, wat zal jij 't vrouwtje ,die zo gek op je was, ook vreselijk missen. Jannie zal door iedereen enorm gemist worden. Jannie bedankt voor alles wat je binnen de VBSH hebt gedaan.❤️ Rust zacht Jannie....💔
 
Bestuur en leden Vereniging de Berner Sennenhond

Bernese Friends World Wide Walk zaterdag 1 juni


Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Christa Duff, een Nederlandse Facebook  Bernervriendin, die in Toronto woont, via Facebook, Bernereigenaren opgetrommeld om in het weekend van 01 en 02 juni 2024 , allemaal met hun Berner te gaan wandelen, een echt Bernese Friends World Wide Walk Weekend.
Ook dit jaar pakt de VBSH dit leuke idee op.
We gaan weer wandelen in Zeewolde.
De wandeling zal gehouden worden op zaterdag 1 juni op het Erkemederstrand in Zeewolde, www.erkemederstrand.nl


We verzamelen rond 11.30 uur bij Strandpaviljoen de Jutter , Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde. Aanvang wandeling rond 12.00 uur. Na afloop is het gezellig om in de Jutter of op het terras van de Jutter, op eigen kosten, wat te eten of te drinken.

Rond 12.00 uur willen we vertrekken, op het hondenstrand mogen de honden het hele jaar los lopen, de honden kunnen lekker vrij ravotten op het strand, in de bosjes en op het gras. Natuurlijk kunnen ze ook het water in, kortom genieten voor mens en dier.
Wilt u zich wel even opgeven voor deze wandeling, dan weet ik een beetje hoeveel honden we kunnen verwachten. U kunt mij een mailtje sturen, doe dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Natuurlijk is ook deze wandeling gratis.
Mocht u zin hebben om op deze dag een helpende hand uit te steken, dan hoor ik dat graag.
Op onze FB-pagina zal ik u te zijner tijd op de hoogte houden van deze wandeling, ook zal ik het op onze website laten zetten www.bernersennen.nl ,
Ik wacht uw inschrijving af,
Groetjes,
Yolanda Jacobs,

Dag lieve Joke

De wereld staat even stil. In de nacht van 11 op 12 januari  is Joke Snel op 73 jarige leeftijd overleden. Wat een fijn mens met een giga groot VBSH hart. Joke was 39 jaar lid van onze vereniging waarvan ik ruim 25 jaar met haar heb samengewerkt in allerlei werkgroepen. We konden zo fijn samenwerken, al moest ik haar weleens achter de broek zitten😄maar altijd weer kwam het goed. Joke is een begrip binnen de VBSH. Wat zullen we haar vreselijk gaan missen. Nooit meer ff Joke bellen, nooit meer Joke zien 😭 gewoon nooit meer Joke. Lieve lieve gekke Joke. Duizend maal dank je wel voor alles wat je voor de VBSH hebt gedaan. Dank je wel voor je eerlijke vriendschap. Dank je wel om wie je was. Helaas werd je een paar maanden geleden ziek en nu ben je er al niet meer. In het begin zei je nog, ik sta er positief in Yo, ik vecht ervoor. Helaas kon je hier niet tegen vechten. Je was zo moe, je kon niet meer. Je bent heel rustig uit het leven gegleden. Lieve Joke, we gaan je nooit vergeten. Wederom is de VBSH een gouden mens kwijt.....😪 Bedankt Joke.
Mede namens het bestuur, liefs Yo.