• Start
  • Nieuws
  • NIEUWJAARSWANDELING 30 januari 2022 op het Erkemederstrand

NIEUWJAARSWANDELING 30 januari 2022 op het Erkemederstrand

NIEUWJAARSWANDELING 2022,
Op zondag 30 januari 2022 willen we onze Nieuwjaarswandeling gaan wandelen. Dit willen we doen op het hondenstrand van het Erkemederstrand, een leuke locatie waar de honden lekker los kunnen lopen.
Ik hoop van harte dat u ook dit jaar weer van de partij bent.
Het is altijd gezellig om mee te maken hoe onze Berners het strand onveilig maken.
Dus…heeft u tijd en/of zin om op zondag 30 januari met ons mee te gaan wandelen, geeft u zich dan op via dit e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ik weet dan hoeveel honden er ongeveer komen, dan kunnen we daar rekening mee houden met het presentje na afloop. Wilt u in de mail vermelden met hoeveel personen u komt en met hoeveel honden?
We verzamelen vanaf 11.00 uur bij Strandpaviljoen de Jutter, Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde.
Rond 11.30 willen we gaan wandelen. Voor de pups en oude honden zal de route korter zijn. U kunt natuurlijk ook zelf de lengte van de wandeling bepalen en eventueel eerder teruggaan naar het strandpaviljoen of uw auto. Wilt u er rekening mee houden dat u uw pup niet in het mulle zand laat spelen? Dit is funest voor de poten en gewrichten van uw snelgroeiende pup. Er zit geen rem op een pup, dus als uw pup maar door blijft gaan, gewoon aanlijnen, geloof me, voorkomen is beter dan genezen.

Ik vraag u om uw hond pas los te laten als we op het strand zijn. Dit omdat we langs een fietspad en een stukje over de camping moeten. Ook de hond waarvan u denkt, hij blijft toch bij me lopen, graag even vasthouden tot we bij het strand zijn.

U begrijpt dat de wandeling onder voorbehoud is, we houden rekening met de regels van de overheid, als de 1,5 meter afstand nog van toepassing is zal het moeilijk zijn om die te handhaven en dan kunnen we de wandeling niet door laten gaan, maar laten we van het positieve uitgaan.

Groetjes, Yolanda,
GRAAG OPGEVEN OP E-MAILADRES:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LET OP !!!! Parkeren kost 2 euro, te betalen bij de slagboom.