• Start
  • Nieuws
  • BERNERDAG 25 september 2021 te Apeldoorn

BERNERDAG 25 september 2021 te Apeldoorn

Eindelijk hebben we weer wat leuks te melden, er komt weer een Bernerdag !!
De Bernerdag is voor pups vanaf 3 maanden en jonge honden tot twee jaar en onze veteranen, honden van acht jaar en ouder en stamboomloze honden.Op een laagdrempelige wijze wordt uw hond in de ring gekeurd door een keurmeester en krijgt u een rapport van de keuring mee naar huis. De beste vier honden per klasse worden aan het einde van de dag geplaatst in de ere-ring en kunnen kans maken op de titel beste hond van de dag. ( Uitgezonderd de stamboomloze berners)
Dit is bij uitstek een dag om eens te bekijken wat een keurmeester van uw hond vindt en om te ondervinden wat een show is en wat het inhoudt.
Vanaf 9:15 mag u het terrein op en kunt u een plaatsje zoeken waar u met uw meegebrachte stoelen en hondenkleed of bench kunt gaan zitten.Om 10:15 beginnen we met de veteranenparade. Zij lopen een ereronde door de ring en we hebben aandacht voor de oudste Berner van deze dag.Daarna beginnen de keuringen voor alle honden. Voor deze dag hebben we de volgende keurmeesters uitgenodigd, Wendy van Dijk,voor alle reuen en de stamboomloze klasse en Heike Schraven (D) voor alle teven.
In de catalogus ziet u bij welke ring u met uw hond moet zijn en we roepen om wanneer uw hond aan de beurt is. Als uw hond in de ring moet komen is er een ringmeester die u aanwijzingen geeft wat u met uw hond moet doen. Mocht uw hond bij de beste vier van zijn of haar klasse horen dan krijgt u te horen dat uw hond aan het einde van de dag terug mag komen in de erering.
De tijd dat uw hond niet in de ring hoeft te zijn kunt u rondlopen op het terrein en een praatje maken met andere eigenaren, langs de aanwezige kraampjes lopen en met uw hond mee doen aan diverse activiteiten.
Aan het einde van de dag zijn de eindrondes. Hier komen alle honden in die bij de beste vier van hun klasse horen en worden ze geplaatst door de keurmeester. Als allerlaatste wordt er gekeken welke hond de beste hond van de dag wordt.
Als u na deze eindronde naar huis gaat krijgt uw het keurrapport van uw hond en een aandenken mee.
We hopen veel Berners en hun eigenaren op deze dag te mogen ontmoeten om met elkaar weer een leuke Bernerdag te beleven.
Schrijft u zich nog voor uw vakantie in, dan kunt u het ook niet vergeten. šŸ™‚
U kunt zich alleen online inschrijven.
Ā 
Ook als u uw berner niet heeft ingeschreven voor de keuringen, bent u van harte welkom met uw berner. Er is genoeg te doen. Hondenschool Shadow is weer aanwezig, Arno en Kyra de Groot zijn ook weer aanwezig met een leuk parcours, kortom .....gewoon komen. De toegang is gratis !!!
Tot ziens in Apeldoorn
Organisatie Bernerdag 2021
Nicolette Somsen en Joke Snel
Op deze dag houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM die op dat moment gelden.
Locatie:
De locatie van de Bernerdag is het terrein van de Apeldoornse Kynologen Club.
Polderweg 5 in Apeldoorn.
Contact en vragen:
Voor dringende zaken zijn wij die dag te bereiken op de volgende telefoonnummers:
Joke 06-20191192 en Nicolette 06-51605595
Voor vragen nu kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.