• Home
  • Nieuws
  • Belangrijke oproep tot ondersteuning

Belangrijke oproep tot ondersteuning

De VBSH is dringend toe aan bestuurlijke vernieuwing!

Volgend jaar is het huidige bestuur aftredend. Omdat er tot dusver nog niet in opvolging is voorzien, dreigt de continuïteit van de vereniging hiermee in het geding te komen. Immers, een stuurloos schip is gedoemd ten onder te gaan. Dat mogen we toch niet laten gebeuren!

Vind u het leuk om met hondenliefhebbers van diverse pluimage om te gaan? Positief ingesteld en dermate betrokken dat u ook bereid bent met elkaar de lijnen uit te zetten waar we de komende jaren als vereniging naar toe willen? Dan stellen we uw inbreng zeer op prijs en zouden u graag op de ledenvergadering verwelkomen.

Hebt u daarnaast nog wat extra tijd beschikbaar? En bent u communicatief vaardig, motiverend en verbindend, en wilt u uw vaardigheden ook beschikbaar stellen voor onze vereniging? Graag horen we dan van u! Misschien kunt u meehelpen onze vereniging te besturen of bij andere leuke activiteiten behulpzaam zijn. Alle input is welkom, met z’n allen kunnen we ervoor gaan!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met iemand van het bestuur of de evenementen voor meer info en om te zien of het ook wat voor u is!