• Home
  • Nieuws
  • Jubileum KK-match en Internationaal Gezondheidssymposium

Jubileum KK-match en Internationaal Gezondheidssymposium

Show this page in English

Dit jaar bestaat Vereniging de Berner Sennenhond (VBSH) 40 jaar wat wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Wij organiseren een jubileumweekend in de week na de World Dog Show. De KK-match krijgt een feestelijk tintje en we organiseren een Internationaal Gezondheidssymposium over de Berner Sennenhond.

Internationaal Gezondheidssumposium over de Berner Sennenhond

Er is een internationale Werkgroep voor de Berner Sennenhond die zich vooral richt op de gezondheid van ons mooie ras. De IWG-B organiseert elke 2 tot 3 jaar een symposium en aan Nederland is gevraagd om dit nu te organiseren in combinatie met ons jubileum.
Het symposium wordt gehouden in het Apollo Hotel te IJmuiden op vrijdag 17 augustus. Het symposium heeft als thema: Do tests make the difference? Er zal gesproken worden over oa. histiocytaire sarcomen, Levershunt, het verzamelen van data en nog enkele onderwerpen. Het symposium zal de hele dag duren en is inclusief lunch. Binnenkort presenteren wij het gehele programma op de speciale jubileum pagina van de nieuwe website en op facebook

De kosten voor deelname aan het symposium bedragen:

  Inschrijven voor 1 mei 2018 Inschrijven na 1 mei 2018
Leden van de VBSH € 85,00 € 115,00
Niet leden € 95,00 € 125,00

Ga naar het inschrijformulier

Buffetdiner op Landgoed Waterland 17 augustus

's Avonds is er een buffetdiner op Landgoed Waterland om het jubileum te vieren en alle internationale gasten te verwelkomen.
Het buffetdiner is toegankelijk voor iedereen al dan niet lid van de VBSH. Deelname aan het diner kost € 45,00 per persoon inclusief consumpties en begint om 19.30u. In verband met de organisatie van de KK-match de dag er na op hetzelfde terrein zal het diner om 22.00u zijn afgelopen.

Ga naar het inschrijformulier

Jubileum KK-match op Landgoed Waterland 18 augustus

De Jubileum KK-match wordt gehouden op zaterdag 18 augustus op Landgoed Waterland in Velsen-Zuid. De KK-match kent een feestelijk tintje en er zijn dan ook vier keurmeesters uitgenodigd uit Zwitserland, Finland, België en Nederland. Iedereen is welkom en toegang is vrij. Deelname aan de keuringen is voor honden met een stamboom omdat dit een officiële show is waarbij een dubbel CAC te winnen is. Inschrijven kan tot 29 juli 2018.

Ga naar het inschrijformulier

Barbecue op Landgoed Waterland 18 augustus

We sluiten het jubileumweekend af met een barbecue na afloop van de KK-match. De barbecue is toegankelijk voor iedereen al dan niet lid van de VBSH. Deelname aan de barbecue kost € 45,00 per persoon inclusief consumpties en begint om 19.00u. We sluiten het jubileumweekend af om 21.30u.

Ga naar het inschrijformulier

Hotels en campings

Er zijn verschillende hotels en campings in de omgeving. Op de website zullen een aantal hondvriendelijke campings vermeld worden. We hebben op voorhand een aantal kamers gereserveerd bij het Apollo Hotel IJmuiden waar u kunt verblijven indien de afstand te groot is en u alle evenementen wilt bij wonen.
U kunt online reserveren via: https://reservations.travelclick.com/97293?groupID=2063083#/guestsandrooms
(honden toegelaten à 12,50 per hond per nacht)

Wees er snel bij in verband met de zomervakantie.

Locatiegegevens

Apollo Hotel IJmuiden,
Kennemerboulevard 250,
1976 EG IJmuiden.

Landgoed Waterland,
Rijksweg 116,
1981 LD Velsen-Zuid

Op onze website, www.bernersennen.nl , en de Jubileum FBpagina, Vereniging de Berner Sennenhond Jubileum , van de VBSH staat alle informatie en plaatsen wij nieuwtjes. We proberen deze zo veel mogelijk up to date te houden.
Voor vragen en of opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

De organisatie

René Verkade,
Yolanda Jacobs, 06 - 43 99 88 48
Iris van Deur, 06 - 50 290 668 (na 19.00u)
Joke Snel, 06- 20191192