Bernese Friends World Wide Walk zaterdag 1 juni


Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Christa Duff, een Nederlandse Facebook  Bernervriendin, die in Toronto woont, via Facebook, Bernereigenaren opgetrommeld om in het weekend van 01 en 02 juni 2024 , allemaal met hun Berner te gaan wandelen, een echt Bernese Friends World Wide Walk Weekend.
Ook dit jaar pakt de VBSH dit leuke idee op.
We gaan weer wandelen in Zeewolde.
De wandeling zal gehouden worden op zaterdag 1 juni op het Erkemederstrand in Zeewolde, www.erkemederstrand.nl


We verzamelen rond 11.30 uur bij Strandpaviljoen de Jutter , Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde. Aanvang wandeling rond 12.00 uur. Na afloop is het gezellig om in de Jutter of op het terras van de Jutter, op eigen kosten, wat te eten of te drinken.

Rond 12.00 uur willen we vertrekken, op het hondenstrand mogen de honden het hele jaar los lopen, de honden kunnen lekker vrij ravotten op het strand, in de bosjes en op het gras. Natuurlijk kunnen ze ook het water in, kortom genieten voor mens en dier.
Wilt u zich wel even opgeven voor deze wandeling, dan weet ik een beetje hoeveel honden we kunnen verwachten. U kunt mij een mailtje sturen, doe dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Natuurlijk is ook deze wandeling gratis.
Mocht u zin hebben om op deze dag een helpende hand uit te steken, dan hoor ik dat graag.
Op onze FB-pagina zal ik u te zijner tijd op de hoogte houden van deze wandeling, ook zal ik het op onze website laten zetten www.bernersennen.nl ,
Ik wacht uw inschrijving af,
Groetjes,
Yolanda Jacobs,