Bestuursleden gezocht

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen in ons clubblad treed ik bij de volgende ALV, 8 oktober, af als voorzitter. Ik zal nog wel actief blijven binnen de vereniging maar niet binnen het bestuur.

Daarnaast heeft op de laatste bestuursvergadering Manon Schrijver, ons secretariaat, aangegeven dat ze met pijn in haar hart moet stoppen met de werkzaamheden voor de VBSH.

Vanwege de vertrekkende bestuursleden zijn we dus urgent op zoek naar nieuwe bestuursleden. We zouden graag iemand vinden die zich verbonden moet voelt met de Berner Sennenhond en het bestuur wil versterken.

Een bestuurslid is een persoon die vergaderingen bijwoont en communicatief vaardig is. Hij/zij houdt contact of neemt plaats in één van de commissies en vertegenwoordigt hier het bestuur. Het bestuurslid vormt samen met de overige bestuursleden het bestuur van de VBSH.  Het bestuur vergadert 1 maal in de maand. Verdere tijdsbesteding is naar eigen inzicht te vullen.

Als u de ambitie heeft om een nieuw bestuurslid te worden of als u nadere informatie wenst, dan kunt u zich bij mij melden of bij 1 van onze andere bestuursleden.

Ik ben te bereiken via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer: 0341-561477.

Met vriendelijk groeten, Jan van Zetten, voorzitter