• Start
  • Kalender
  • World Wide Bernese Walk, zaterdag 16 mei 2020 op Erkermederstrand (Update: Komt te vervallen i.v.m. de corona pandemie)

World Wide Bernese Walk, zaterdag 16 mei 2020 op Erkermederstrand (Update: Komt te vervallen i.v.m. de corona pandemie)

Op mei 16, 2020
Categorieën: Wandelingen

Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Christa Duff, een Nederlandse Facebook bernervriendin, die in Toronto Canada woont, via Facebook, Bernereigenaren opgetrommeld om in het weekend van 16-17 mei , allemaal met hun Berner te gaan wandelen, een echt World Wide Bernese Walk Weekend.
Wij hebben voor zaterdag 16 mei gekozen.

Ook dit jaar pakt de VBSH dit leuke idee weer op.
Net als vorig jaar willen we weer gaan wandelen op het Erkemederstrand in Zeewolde.

We verzamelen rond 11.00 uur bij Strandpaviljoen de Jutter , Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde. Na afloop is het gezellig om in de Jutter, op eigen kosten, wat te eten of te drinken.

U kunt op deze pagina kijken hoe het hondenstrand eruit ziet http://nl.erkemederstrand.nl/hondenstrand , op deze pagina kunt u meer informatie vinden wat betreft het parkeren en parkeertarief e.d.( 2 euro te betalen bij de slagboom)

Rond 11.30 uur willen we vertrekken, op het hondenstrand mogen de honden het hele jaar los lopen, de honden kunnen lekker vrij ravotten op het strand, in de bosjes en op het gras.
Wilt u de honden pas bij het strand loslaten, we moeten langs de camping lopen en ik kan me voorstellen dat niet iedere campinggast op een meute Berners zit te wachten, dus graag na de camping, op het strand de honden los.
Natuurlijk kunnen ze ook het water in, kortom genieten voor mens en dier.
Wilt u zich wel even opgeven voor deze wandeling, dan weet ik een beetje hoeveel honden we kunnen verwachten, dit in verband met een presentje aan het eind van de wandeling. U kunt mij een mailtje sturen, doe dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wandeling van de VBSH is altijd gratis ! Wilt u me die dag helpen ? Dan hoor ik dat heel graag van u.

Op onze Facebook pagina en hier op de website zal ik u te zijner tijd op de hoogte houden van deze wandeling.
Ik hoop dat u massaal inschrijft, ik wacht het af,

Groetjes,
Yolanda Jacobs,
Evenementen VBSH