World Wide Bernese Walk 12 mei

Van mei 12, 2018 11:00 tot mei 12, 2018 16:00
Geplaatst door Jos Blokdijk
Categorieën: Wandelingen
Gezien: 818

Net als vorig jaar heeft ook dit jaar Christa Duff, een Nederlandse Facebook bernervriendin,die in Toronto woont, via Facebook, Bernereigenaren opgetrommeld om in het weekend van 12-13 mei , allemaal met hun Berner te gaan wandelen, een echt World Wide Bernese Walk Weekend.

Ook dit jaar pakt de VBSH dit leuke idee op. We willen wederom op het Erkemederstrand gaan wandelen.

We verzamelen rond 11.00 uur bij Strandpaviljoen de Jutter , Erkemederweg 79, 3896 LB Zeewolde. Na afloop is het gezellig om in de Jutter, op eigen kosten, wat te eten of te drinken.

U kunt op deze pagina kijken hoe het hondenstrand eruit ziet http://nl.erkemederstrand.nl/hondenstrand , op deze pagina kunt u meer informatie vinden wat betreft het parkeren en parkeertarief e.d.

Rond 11.30 uur willen we vertrekken, op het hondenstrand mogen de honden het hele jaar los lopen, de honden kunnen lekker vrij ravotten op het strand, in de bosjes en op het gras. Natuurlijk kunnen ze ook het water in, kortom genieten voor mens en dier. 

Wilt u zich wel even opgeven voor deze wandeling, dan weet ik een beetje hoeveel honden we kunnen verwachten en hoeveel goodiebags ik moet regelen. U kunt mij een mailtje sturen, doe dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Natuurlijk is ook deze wandeling gratis. 

Groetjes,
Yolanda Jacobs,
Evenementen VBSH