Bernervakantie in de Vogezen

Van april 17, 2023 00:00 tot april 21, 2023 16:26

Bij Nog niet bekend

nicolettesomsen@home.nl

https://bernersennen.nl/nieuws/109-berner-vakantie

Categorieën: Berner vakantie


In samenwerking met TauTrack/hikedogs organiseren we een Bernervakantie in de Vogezen. Het is een midweek van maandag 17 april tot vrijdag 21 april.

Heeft u zin in een vakantie in de mooie Vogezen, op 600km afstand vanaf Utrecht, samen met uw Berner(s)? U kunt mooie wandelingen maken samen met Marit. U kunt gaan speuren samen met Natascha. Voor de pups en veteranen die geen lange wandelingen kunnen maken biedt Nicolette een aangepast programma met kortere wandelingen en activiteiten in de grote tuin.

We logeren in B&B PtitMonde of u kunt met uw eigen camper of caravan op de minicamping komen staan. Ontbijt, lunch en avondeten wordt door onze gastvrouw verzorgd.  De bed and breakfast ligt vlakbij de Grand Ballon en diverse andere mooie Cols in de Vogezen. De vergezichten en de natuur zijn er prachtig. We zullen tijdens de wandelingen en speurles daardoor heerlijk ongestoord met de honden kunnen werken en tegelijk genieten van de prachtige omgeving.

We starten de dag met een ontbijt, waarbij we de dagplanning doorspreken. Daarna zullen we onze spullen gaan pakken wat we nodig hebben bij de wandeling of het speuren. De lunch kunnen we klaarmaken bij het ontbijt en zullen deze meenemen zodat we tijdens de wandeling ergens buiten in de bergen kunnen lunchen. Halverwege de middag keren wij terug bij de B&B. Dan heb je heerlijk even 'eigen tijd' die je naar eigen wens kunt invullen.
Het diner is gemaakt van verse producten uit de streek. Alles wordt door de gastvrouw zelf bereid en dit zullen gerechten zijn van over de hele wereld. Van Rusland tot Afrika, van Azië tot Amerika.

Honden zijn ten alle tijden in en rondom Ptitmonde aangelijnd. Mocht dit door de sfeer in de groep of met de honden onderling toch wel los kunnen wordt dit in de groep eerst besproken. Honden die moeite hebben met andere loslopende honden, willen we wel beschermen. Er zijn nu eenmaal honden die graag een wat grotere privacy cirkel om zich heen hebben. Daar willen we wel rekening mee houden. Voor en na de wandelingen en activiteiten en samenkomen, zijn er momenten genoeg waarbij je hond wel los kunt laten spelen! Ook is er een omheind stuk tuin waar de honden veilig los kunnen.


Hier vindt u meer informatie: Vereniging De Berner Sennenhond - Berner vakantie