• Start
  • World Wide Bernese Walk, zaterdag 17 september 2022 op Erkermederstrand

World Wide Bernese Walk, zaterdag 17 september 2022 op Erkermederstrand

Op september 17, 2022
Categorieën: Wandelingen

ZATERDAG 17 SEPTEMBER 2022 BERNESE FRIENDS WORLD WIDE WALK !!!

Yes !!!! Yes !!!! Yes !!!!! Eindelijk gaat de World Wide Walk weer door. Twee jaar kon het in verband met corona niet doorgaan, maar gelukkig we mogen weer. Na regelmatig contact te hebben gehad met Christa Duff, een Nederlandse die in Toronto Canada woont, is deze datum tot stand gekomen. Christa is ook degene die de allereerste World Wide Walk in het leven riep, het is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement.

Ook dit jaar pakt de VBSH deze wandeling weer op. We willen gaan wandelen op zaterdag 17 september. U komt toch ook met uw Berner???

We willen wederom gaan wandelen op het Erkemederstrand te Zeewolde. We zijn weer van harte welkom in strandpaviljoen de Jutter, Erkemederweg 79, 3896 LB te Zeewolde. Daar willen we rond een uur of elf verzamelen. Om 11.30 willen we starten met de wandeling.  Aan het begin van de wandeling willen we een groepsfoto maken.

Na afloop van de wandeling is het gezellig om nog wat na te kletsen bij strandpaviljoen de Jutter. U kunt daar, op eigen kosten, wat eten en drinken.

U kunt op deze pagina kijken hoe het hondenstrand eruit ziet http://nl.erkemederstrand.nl/hondenstrand , op deze pagina kunt u meer informatie vinden wat betreft het parkeren en parkeertarief e.d.( 2 euro te betalen bij de slagboom PER PIN)

Op het hondenstrand mogen de honden het hele jaar los lopen, de honden kunnen lekker vrij ravotten op het strand, in de bosjes en op het gras.
Wilt u de honden pas bij het strand loslaten, we moeten langs de camping lopen en ik kan me voorstellen dat niet iedere campinggast op een meute Berners zit te wachten, dus graag na de camping, op het strand de honden los. Ja, ja ook die van u die altijd bij u blijft ?
Natuurlijk kunnen ze ook het water in, kortom genieten voor mens en dier.
Wilt u zich wel even opgeven voor deze wandeling, dan weet ik een beetje hoeveel honden we kunnen verwachten, dit in verband met een presentje aan het eind van de wandeling. U kunt mij een mailtje sturen, doe dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Een wandeling van de VBSH is altijd gratis ! Wilt u me die dag helpen ? Dan hoor ik dat heel graag van u.

Op onze Facebook pagina en hier op de website zal ik u te zijner tijd op de hoogte houden van deze wandeling.
Ik hoop dat u massaal inschrijft, ik wacht het af,

Groetjes,
Yolanda Jacobs,
Evenementen VBSH